...nebo nám zavolejte na 776 048 467
    Kontaktujte nás
    Sledujte nás
    Odhalte kouzlo Glamour designu

    Odhalte kouzlo Glamour designu

    Luxus a sofistikovanost? To je glamour! Tento styl je o vytvoření pocitu opulence a elegance ve vašem domově, kombinování bohatých textur, výrazných barev a výrazných kousků, aby vytvořil prostor, který vyzařuje kouzlo a sofistikovanost.

    Co je Glamour Interior Design?

    Tento styl často zahrnuje prvky, jako jsou plyšové látky, kovové akcenty a křišťálové lustry, aby vytvořil prostor, který působí elegantně a luxusně.

    Klíčové prvky designu interiéru Glamour

    1. Bohaté textury

    Design interiéru Glamour je o vytvoření pocitu luxusu a jedním z nejlepších způsobů, jak toho dosáhnout, je prostřednictvím bohatých textur. Vzpomeňte si na sametové pohovky, hedvábné závěsy a plyšové koberce, které vás zvou, abyste se mohli stylově odpočívat.

    2. Výrazné barvy

    Výrazné barvy laděné do drahokamů jsou charakteristickým znakem glamour designu interiéru. Sytě modré, smaragdově zelené a bohaté fialové dokážou dodat pocit dramatu a sofistikovanosti do každého prostoru. Spojte tyto výrazné barvy s kovovými akcenty, jako je zlato nebo stříbro, abyste získali extra nádech půvabu.

    3. Vyhlášené kousky

    V glamour designu interiéru je to všechno o vyjádření. Hledejte odvážné, poutavé kousky, jako je křišťálový lustr, sametové všívané čelo postele nebo elegantní zrcadlový konferenční stolek.

    4. Kovové akcenty

    Kovové akcenty jsou v glamour designu interiéru nutností. Zlaté, stříbrné a mosazné akcenty dodají každému prostoru punc elegance a sofistikovanosti. Zkuste začlenit kovové povrchy do svítidel, povrchů a dekorací pro okouzlující dotek.

    Autor: DIAMOND DESIGN